Automatische incasso

Automatische incasso.


Geef de Karper een incasso machtiging.

U kunt de contributie overmaken per acceptgiro. 
Maar U moet dan zelf - en op tijd actie ondernemen om de verschuldigde contributie te voldoen. Bovendien worden er € 5,- aan administratiekosten berekend omdat de bankkosten voor de acceptgiro's aanzienlijk hoger zijn voor de vereniging.

Dit kan veel gemakkelijker en goedkoper. U kunt ons namelijk ook machtigen om de contributie automatisch van uw rekening af te schrijven. Deze betaalwijze biedt u én "De Karper" voordelen. Hieronder zetten wij de voordelen voor u op een rij.

U heeft geen omkijken meer naar uw betaling (bij voldoende saldo op uw rekening);
U hoeft geen administratiekosten meer te betalen.
Uw betaling is altijd op tijd;
Uw betaling wordt sneller verwerkt;
U heeft gegarandeerd uw visdocumenten (vóór 1 januari) in huis.

U blijft uiteraard eigen baas over uw geld. Want u heeft altijd de mogelijkheid en het recht om, zonder opgaaf van redenen, een betaling ongedaan te maken. Ook kunt u de machtiging op elk willekeurig moment stopzetten. Eén telefoontje, 0900 - 20 25 358 (€0,35 per minuut) of een e-mail bericht is voldoende. Daarom is automatisch betalen veilig en gemakkelijk.

Kiest u voor automatische incasso dan wordt deze begin november voor het volgende kalenderjaar uitgevoerd. De datum (bij benadering) wordt elk jaar bekend gemaakt op onze website.

Bij beëindiging van het lidmaatschap komt ook de machtiging voor automatische incasso te vervallen. U behoeft hiervoor geen verdere actie te ondernemen..