Dick Lammers winnaar van de 2e 55+ WEDSTRIJD

terug naar overzicht

Dinsdag, 21 mei 2019

Dinsdag 21 mei werd de 2e wedstrijd van de 55+ competitie gevist in de Oude IJssel op de kribben bij Stockhorst. 13 deelnemers stonden klaar om de strijd met elkaar aan te gaan, bij een weertype dat beter paste in de herfst dan in de lente, een temperatuur beneden peil en een stormachtige wind uit het noord-westen die dwars op het water stond. Reden ook voor een aantal om toch maar weer het winterpak aan te trekken. Om 12.00.u gaf Dick het beginsignaal en de hengels vlogen over het water, Dick begon goed en pakte meteen een mooie voorn, terwijl de rest probeerde eerst maar een grondel te pakken voor de punten.Het viel niet mee je dobber met deze wind op de plek te houden, maar weer had Dick er geen moeite mee en ging door met het vangen van voorns.Daar iedereen op zijn plek bleef en er geen wandel vergunningen werden afgegeven sijpelde er weinig nieuws door hoe het verdere verloop van de wedstrijd ging. Anton en Piet vingen wat grondels en wat klein spul in de vorm van baarsjes en voorntjes. Ook AndrĂ© ving wat voorns. Nadat Dick hengelbreuk had gehad en een andere hengel op moest tuigen ging hij rustig door met het vangen van voorns.Om 15.00.u werd de wedstrijd afgeblazen en konden Dick en Anton met de weegschaal en net aan de gang om de balans op te maken na deze stormachtige middag, En de winnaar, en dat was geen verrassing, werd Dick Lammers met 1.100 gr. Op de 2e plaats AndrĂ© met 1.050 gr., die net zijn vader Martin achter zich hield met 1000 gr..Onze rekenmeester Tonnie heeft het goed bekeken en ligt op dit moment onder de Portugese zon, zodoende komen de uitslagen op de site over een kleine maand. Voor de tussenstand verwijzen wij U naar de 55+ competitie.  Over 14 dagen op 4 juni is de 3e wedstrijd en dan hopelijk onder beter weersomstandigheden, op dezelfde locatie op de kribben.  

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons Cookie beleid

Accepteer cookies